Hulp bij scheiden met kinderen

Jullie hebben kinderen samen en overwegen of hebben besloten om te gaan scheiden. Wat voor effect zal de scheiding op de kinderen hebben? Hoe vertel je de kinderen over het besluit? Waar gaan de kinderen na de scheiding wonen? Waar moet je allemaal aan denken als je kinderen hebt en gaat scheiden? Wat gebeurt er met het gezag over de kinderen als je gaat scheiden? Het is slechts een greep uit de vragen die veel ouders hebben op het moment dat zij een scheiding overwegen of hebben besloten om uit elkaar te gaan.

Kind in scheiding Zeeland, ofwel KisZ, is hét scheidingsloket in Zeeland waar je terecht kunt voor hulp, ondersteuning en vragen over scheiden met kinderen. Ieder kind reageert op zijn/haar eigen manier op de scheiding van ouders. De scheidingsexperts van Kind in scheiding Zeeland denken met je mee en zijn er om je te helpen om tijdens het scheidingsproces de belangen van het kind in het oog te houden.

Je vindt op onze KisZ-website: www.kisz.dev2.pageking.nl antwoorden op vragen die vaak door ouders in scheiding worden gesteld. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. KisZ heeft wekelijks meerdere telefonische spreekuren. Kind in Scheiding Zeeland is er voor iedereen die vragen heeft over scheiden met kinderen. Of je nu zelf gaat scheiden, je ouders gaan scheiden, je bent familie, vriend of kennis van iemand die gaat scheiden, of je werkt als professional met ouders in een scheidingsituatie. Heb je vragen, behoefte aan advies en ondersteuning of een luisterend oor, neem contact met ons op.